Rüyada yüksek binanın çatısında olmak

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak keyfe ve neşeye kavuşacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, başarı üstüne başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar işinizle ilgili değişikliklere neden olabilir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, keyifli sohbetler edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına yorulur.

Rüyada bina çatısına çıkmak şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada binanın çatısına çıkmak elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada binanın çatısını görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments