Rüyada binanın çatısına çıkmak

Rüyada binanın çatısına çıkmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada bina çatısına çıkmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına işarettir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına işarettir.

Rüyada binanın çatısına çıkmak bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, kirli işlere bulaşacağına delalettir.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada kendini binanın çatısında görmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments