Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya konusunda uzman kişilerle yapacağınız konuşmalar vizyonunuzu geliştirebilir.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak iş dünyasında üne kavuşulacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine alamet eder.

Rüyada bina çatısına çıkmak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına inanılır.

Rüyada binanın çatısına çıkmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek çatıya çıkmak bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine, etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments