Rüyada bina çatısına çıkmak

Rüyada bina çatısına çıkmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, ihanet dolu bir işe girileceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, adını işiyle duyuracağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bina çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde yeni şeyler deneyimleyebilirsiniz.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, zaaflarına kapılacağına delalettir.

Rüyada bina çatısına çıkmak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada binanın çatısına çıkmak borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, ikinci bir şans vereceğine tabir olunur.

Rüyada binanın çatısında olmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada bina çatısı görmek güzel huylarının değişeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir binanın çatısında olduğunu görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, işinde başarılı olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments