Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onda da eskisinden daha mutlu duruma girebilirsiniz.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısına çıkmak yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binanın çatısında olmak ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın çatısına çıkmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada bina çatısına çıkmak kazançlı çıkacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek çatıya çıkmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments