Rüyada binanın çatısında olmak

Rüyada binanın çatısında olmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada binanın çatısında olmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada binanın çatısını görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, malını ve parasını sağlama alacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine işarettir.

Rüyada binanın çatısında olmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına yorulur.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada binanın çatısına çıkmak karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada bina çatısına çıkmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kendini binanın çatısında görmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada bina çatısı görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments