Rüyada yüksek bir binadan bakmak

Rüyada yüksek bir binadan bakmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, hayır getirecek yollara girileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalettir.

Rüyada yüksek binaya bakmak daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak bereket ve rahat içinde yaşayacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına delalettir.

Rüyada yüksek binadan bakmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, parasız kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments