Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak geçimini daha rahat sağlayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Aniden orta çıkan çelişkili durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, zor ve stresli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına delalettir.

Rüyada binadan aşağı bakmak başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına inanılır.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek çok hayırlı şeylere imza atacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments