Rüyada yüksek binadan denize bakmak

Rüyada yüksek binadan denize bakmak hayırlı bir işe başlayacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, sermaye kaybedeceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, kişinin daha çok kazanacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Rüyada yüksek binaya bakmak bol kazançlı günlere kavuşacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak mali gücünü yitireceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine yorulur.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak sıkıntılı günler geçireceğine, tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan bakmak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments