Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Kazanacaklarınız veya sonunda geldiğiniz nokta sizi sevindirebilir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak çok büyük ses getireceğine, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine inanılır.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı bakmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek nefsine uyacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya bakmak içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments