Rüyada yüksek bir binaya bakmak

Rüyada yüksek bir binaya bakmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kimse ile tartışmayacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, umutlarının yarım kalmayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde kırgınlıklar olabilir.

Rüyada yüksek binaya bakmak bir anda yokluğa düşüleceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak yapacağı o işi onaylamayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan bakmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak aradığı çareleri bulacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalettir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak yolculuk yaparak bir hayra ermeye, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments