Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, istenmeyen olayların olacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketlerinin nedenleri ya da bazı girişimlerinizin gerçekçi olup olmadı konusunda şüpheleriniz olabilir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak zahmetli bir işin sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, bunun da geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine inanılır.

Rüyada binadan aşağı bakmak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına işaret eder.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, üzüntülerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten aşağıya bakmak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, hak yolunu tutacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments