Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda çok yakında olumlu gelişmeler var.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Rüyada yüksek pencereden bakmak kişinin güzel işler yapacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binaya bakmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, gururlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments