Rüyada yüksek binadan bakmak

Rüyada yüksek binadan bakmak yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binadan bakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekmek istiyorsanız ufak tefek beklenmedik hareketler yapabilirsiniz.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binadan bakmak sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağıya bakmak baht açıklığına ve şansın döneceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binaya bakmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binadan denize bakmak büyük bir başarıya ulaşılacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek binanın penceresinden bakmak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments