Rüyada yüksek binaya bakmak

Rüyada yüksek binaya bakmak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binaya bakmak gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızla bağlantılı aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada çok yüksek binadan bakmak hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binaya bakmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı bakmak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir binadan bakmak bütçesinin daralacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada yüksek binadan aşağı bakmak şansının ve bahtının açılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek binaya bakmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan bakmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments