Rüyada tırnaklarına oje sürmek

Rüyada tırnaklarına oje sürmek gittikçe çıkmaza düşeceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek gördüyseniz:

  • Kafanızı iyi çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek işinde verimsiz olacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına delalet eder.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine alamet eder.

Rüyada tırnaklara oje sürmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına inanılır.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments