Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına rivayet eder.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret eder.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına inanılır.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek işin düzeltileceğine, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına rivayet eder.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments