Rüyada ayak tırnağına oje sürmek

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kazancının daha da artacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize hakim olmalısınız.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına inanılır.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, ömrünün de uzun olacağına inanılır.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, büyük kazançlar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına alamet eder.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada tırnaklara oje sürmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments