Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, hastalığının düzeleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek gördüyseniz:

  • Evinizi, işinizi, mal varlıklarınızı ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda baskıya maruz kalabilirsiniz.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek dertlerine derman arayacağına, hanenizde bolluk olacağına işarettir.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, malının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, işlerinin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnaklara oje sürmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments