Rüyada tırnağa mavi oje sürmek

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek kendisini işine veremeyeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, ele geçen kazancın artacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda aşırı isteğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek maddi gücünün azalacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalettir.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına alamet eder.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments