Rüyada tırnaklara oje sürmek

Rüyada tırnaklara oje sürmek sevdiği insana kavuşacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tırnaklara oje sürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin size karşı olan tutumlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, iyi şeyler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklara oje sürmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek onlara doyasıya sarılacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek onların güvenini sarsacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, anlaşmazlıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments