Rüyada el tırnaklarına oje sürmek

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek gördüyseniz:

  • Çelişkilere dikkat edin.

Rüyada el tırnaklarına oje sürmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnaklara oje sürmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, bolluk ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnaklarına oje sürmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret eder.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tırnağa mavi oje sürmek hayatın rüya sahibine güleceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, o kimselerden menfaat göreceğine rivayet eder.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments