Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, hayatının iyileşeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz bitti bitecek derken karşı tarafın özverili tutumuyla düzeliyor.

Rüyada tırnaklarına kırmızı oje sürmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada tırnağa kırmızı oje sürmek sorunların günden güne azalacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada tırnaklara kırmızı oje sürmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada tırnaklarına oje sürmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağa pembe oje sürmek çok zor zamanlar geçirileceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnağa beyaz oje sürmek böylece hayatının kolaylaşacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnağa siyah oje sürmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ayak tırnağına oje sürmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments