Rüyada televizyon oyuncusu görmek

Rüyada televizyon oyuncusu görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sıkıntıların allah’ın izni ile son bulacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, malından ve parasından olacağına delalettir.

Rüyada televizyon oyuncusu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını dikkatle izlemeniz gerekiyor.

Rüyada televizyon oyuncusu görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalettir.

Rüyada kocaman televizyon görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon seyrettiğini görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyona bakmak dünya mallarına karşı hırslanacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada televizyonlar görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kırık televizyon görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk televizyon görmek sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyon almak istediği herşeye kavuşacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments