Rüyada kırık televizyon görmek

Rüyada kırık televizyon görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, terslik yaşayacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, kişinin yüzünün güleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, mallarının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada kırık televizyon gördüyseniz:

  • Herşeyi abartmayın.

Rüyada kırık televizyon görmek hidayete erip huzuru bulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine delalet eder.

Rüyada yeni televizyon görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok televizyon görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyonda şarkı söylemek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada televizyonun çalındığını görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada televizyoncu görmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine delalet eder.

Rüyada televizyon masası görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük ekran televizyon görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments