Rüyada televizyon seyrettiğini görmek

Rüyada televizyon seyrettiğini görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon seyrettiğini gördüyseniz:

  • Belli istek, ihtiyaç ya da taleplerinizi net şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Rüyada televizyon seyrettiğini görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada televizyonda maç izlemek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine inanılır.

Rüyada televizyonda ünlü görmek ona özlemle sarılacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet eder.

Rüyada televizyon kırılması görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada televizyona bakmak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına tabir olunur.

Rüyada televizyonun kırıldığını görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına işarettir.

Rüyada televizyonu kapatmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments