Rüyada bozuk televizyon görmek

Rüyada bozuk televizyon görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, şansının bahtının açılacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bozuk televizyon gördüyseniz:

  • Özel hayatınızdaki kişiler başarılılarınızı engelleyebilir.

Rüyada bozuk televizyon görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada televizyonun çalınması görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada antika televizyon görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyon hediye almak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işarettir.

Rüyada renkli televizyon görmek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine yorulur.

Rüyada televizyon programı görmek en umutsuz olduğu anda da allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz televizyon görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, alım zorluğu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada televizyon kırmak parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments