Rüyada televizyon almak

Rüyada televizyon almak kötü sözler duyacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, problemlere çözüm bulunacağına, sermaye kaybedeceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada televizyon almak gördüyseniz:

  • Çok fazla ilginizi çekmeyen konular üzerinde mutabakat sağlamaktan, anlaşmaya varmaktan veya imzalar atmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada televizyona bakmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada televizyonun çalınması görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada televizyon çıkmak elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle televizyon izlemek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada küçük televizyon görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada renkli televizyon görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir televizyon almak hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments