Rüyada televizyonlar görmek

Rüyada televizyonlar görmek sağlık ve şifa bulacağına, sorunların üstesinden geleceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, allah’a dua edeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine, karasızlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada televizyonlar gördüyseniz:

  • Karmaşaya katılmaktan çekinmeseniz bile, size kimsenin yardımcı olmayacağını hatırlamanızda fayda var.

Rüyada televizyonun bozulduğunu görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada televizyonun çalınması görmek işlerinde başarılı olacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına delalettir.

Rüyada televizyona bakmak zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine alamet eder.

Rüyada lcd televizyon görmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah televizyon görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon izlemek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon anteni görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, dertlerinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük televizyon görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments