Rüyada kocaman televizyon görmek

Rüyada kocaman televizyon görmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman televizyon gördüyseniz:

  • Size fırsat gibi görünen işleri kısa süre içinde değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada kocaman televizyon görmek rahatsızlıkların son bulacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine işaret eder.

Rüyada televizyon kırılması görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyonda kendini görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine işarettir.

Rüyada televizyon oyuncusu görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine inanılır.

Rüyada televizyon seyretmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz televizyon görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada televizyonda ünlü birini görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk televizyon görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments