Rüyada televizyona bakmak

Rüyada televizyona bakmak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, neredeyse kahrolacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, rütbesinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyona bakmak gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Rüyada televizyona bakmak stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyon bakmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon silmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalet eder.

Rüyada televizyon izlediğini görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada televizyonda film izlemek kısmetinin açılacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon programına çıkmak maddi kayba uğrayacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada televizyon aldığını görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalettir.

Rüyada televizyona çıktığını görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments