Rüyada suya telefon düşürmek

Rüyada suya telefon düşürmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, alın terinin karşılığını alacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suya telefon düşürmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı paylaşmanız işleri güçleştirirken, gizli hareket etmeniz ilerlemeyi hızlandırabilir.

Rüyada telefonunu suya düşürmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, yaşam refahının düşeceğine yorulur.

Rüyada suya telefon düşürmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına delalettir.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek farklı sosyal ortamlara gireceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek kavgaların büyüyeceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada telefonu suya düşürmek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments