Rüyada cep telefonu suya düşürmek

Rüyada cep telefonu suya düşürmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, hayat boyu desteği olacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek gördüyseniz:

  • Hayatın hemen her alanında nedenli nedensiz tedirgin ya da savunmada hissedebilirsiniz.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek yeni bir eve taşınılacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu düşürmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments