Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir, özel hayatınızı baştan ele alma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada suya telefon düşürmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, ruhsal korkularından da arınacağına işarettir.

Rüyada telefonunu suya düşürmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada suya düşen telefon görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, kazancının katbekat artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Şükriye

Köprü üzerindeyim cep telefonum rüyamda denize düştü ta derinler indi çok üzüldüm

Ashime Yumer

Mrb oglen yatim uyumaya ve ruyamda cep tel dusurdum bir yalak icine kucuk oranj baliciklarla dolu o yalak ve 2 de buyuk balik vardi anca bosaltim suyu ki tel aldim bir buyuk baligi yere biraktim digeri suda kaldi ve kucuklerin de bir kismi lehende suyla kaldi ve disari ciktim orda da bir dere mi denizmi temiz bir suda cok balik oynuyordu atliyorlardi suda onlari da o temiz suda gordum ve asaya dogru cok guzel cesmeler gordum su akiyor ve dereler ter temiz asaya dogru akiyordu