Rüyada telefonunu suya düşürmek

Rüyada telefonunu suya düşürmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, sorunların ortadan kalkacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonunu suya düşürmek gördüyseniz:

  • Popularitenizin artması aynı an da dört yerde olmanızı gerektirebilir.

Rüyada suya düşen telefon görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, güvensizlik duymaya yorulur.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada telefonu suya düşürmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya telefon düşürmek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonunu suya düşürmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına işaret eder.

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments