Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşmede bazı aksaklıklar olabilir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonu düşürmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, huzurlu ve sakin bir yaşama tabir olunur.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments