Rüyada telefonu suya düşürmek

Rüyada telefonu suya düşürmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Rüyada telefonu suya düşürmek gördüyseniz:

  • Yerinize getirmeniz gereken sorumluluklarınız olması yaratıcı işlerle uğraşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya telefon düşürmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada suya düşen telefon görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, ufkunun açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonu suya düşürmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına inanılır.

Rüyada telefonunu suya düşürmek güzel ve olumlu haberler alacağına, hafif ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments