Rüyada cep telefonunu suya düşürmek

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, kötü duygularından arınacağına işarettir.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya inanılır.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına inanılır.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments