Rüyada telefonun suya düşmesini görmek

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek çok zor duruma düşüleceğine, bahtın açık olmasına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kimseden korkmayacağına, elinin darda kalmayacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonun suya düşmesini gördüyseniz:

  • Bırakın kendileri anlasınlar.

Rüyada telefonun suya düşmesini görmek işlerinde başarılı olacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada telefonu suya düşürmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine yorulur.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek hoşluk içinde olacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada telefonunun suya düştüğünü görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada suya düşen telefon görmek sorunların üstesinden geleceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada telefonunu suya düşürmek kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, ibadete ağırlık verileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Selin

Lutfen ruyamin yorumunu yazar misiniz? Simdiden tesekkurler. Ruyamda evimizdeydim. Birden annem cagirdi. Asagi indim. Gordum benim ve annemin telefonu icerisinde su olan ve icine dusen her hangi bir seyi cikarmasi zor olan bir cukura dusmus. Annem kolaylikla elini atib cikardi benimkini. Dedim kenidininkini de cikar. O da cikardi. Telefonumda (ruyamda) bir program varmis ve yazilmisti ki yarin okulda muzik dersi olmayacak yalniz Subat ayindan baslayacak. Ruyamda derse gittik yarin gercekten muzik dersi olmadi.