Rüyada sol ayaktan vurulmak

Rüyada sol ayaktan vurulmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada sol ayaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Başkalarının dikkatini çekmek için para harcamak zorunda değilsiniz.

Rüyada sol ayaktan vurulmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine inanılır.

Rüyada sol ayakta yara görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada sol tarafından vurulmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sol kolundan vurulmak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Rüyada sol bacağından vurulmak eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol bacaktan vurulmak çok iyi işler gerçekleştireceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol omzundan vurulmak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına işarettir.

Rüyada sol koldan vurulmak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments