Rüyada sol omzundan vurulmak

Rüyada sol omzundan vurulmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, yalan söyleyeceğine, bilgiyle donanacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada sol omzundan vurulmak gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek değil kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Rüyada sol omzundan vurulmak yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işaret eder.

Rüyada sağ omzundan vurulduğunu görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, huzur içinde yatacağına delalettir.

Rüyada omzundan vurulmak hayatının rast gitmeye başlayacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada omzundan silahla vurulmak yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada silahla omzundan vurulmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına delalettir.

Rüyada sol koldan vurulmak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına delalettir.

Rüyada sol tarafından vurulmak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, gelirinin düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments