Rüyada sol bacaktan vurulmak

Rüyada sol bacaktan vurulmak fesat kimselerin çıkacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada sol bacaktan vurulmak gördüyseniz:

  • Bekar bir insansanız hiçbir duygusal olaya başlamamalısınız.

Rüyada sol bacaktan vurulmak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol bacağından vurulmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol ayağından vurulmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına rivayet eder.

Rüyada sol ayaktan vurulmak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sol elinden vurulmak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol kolundan vurulmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına tabir olunur.

Rüyada sol elden vurulmak ileride saygın bir kimse olacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada sol koldan vurulmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments