Rüyada sol bacağından vurulmak

Rüyada sol bacağından vurulmak istenmeyen olaylar yaşanacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol bacağından vurulmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren ilişki ya da iş birliklerinizle ilgili tartışmalara yeni bir gözle bakmanız veya yeni yaklaşımlar getirmeniz gerekebilir.

Rüyada sol bacaktan vurulmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol bacağından vurulmak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol elden vurulmak bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına yorulur.

Rüyada sol ayağından vurulmak onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol tarafından vurulmak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol elinden vurulmak kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına işarettir.

Rüyada sol omzundan vurulmak aile içinde huzurunun yerinde olacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine işarettir.

Rüyada sol koldan vurulmak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments