Rüyada sol kolundan vurulmak

Rüyada sol kolundan vurulmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine inanılır.

Rüyada sol kolundan vurulmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızı arayabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Rüyada sol koldan vurulmak küçük işlere sermaye harcamayacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol kolundan vurulmak tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol omzundan vurulmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, düşmanından uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol tarafından vurulmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada sol bacağından vurulmak yeni bir ev alınacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sol bacaktan vurulmak büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine işarettir.

Rüyada sol ayaktan vurulmak kaybedilen malları tekrar kazanacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada sol ayağından vurulmak kötü yollara gireceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments