Rüyada sol ayakta yara görmek

Rüyada sol ayakta yara görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sol ayakta yara gördüyseniz:

  • Hangi yollarla para kazanabileceğiniz üzerine daha fazla düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada sol ayakta yara görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol ayaktan vurulmak ticarete adım atacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada sol omuzda yara görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine yorulur.

Rüyada sol elinden yaralanmak manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol bacakta yara görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sol elinde yara görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada sol elde yara görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalet eder.

Rüyada sol elinin yaralandığını görmek onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments