Rüyada sol tarafından vurulmak

Rüyada sol tarafından vurulmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, karalar bağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, doyasıya hasret gidereceğine delalet eder.

Rüyada sol tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Rüyada sol tarafından vurulmak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol koldan vurulmak mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine inanılır.

Rüyada sol bacaktan vurulmak onu cesaretlendireceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine rivayet eder.

Rüyada sol elden vurulmak sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine alamet eder.

Rüyada sol bacağından vurulmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada sol kolundan vurulmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sol elinden vurulmak bankadaki hesaplarının da kabaracağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sol ayaktan vurulmak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments