Rüyada sol koldan vurulmak

Rüyada sol koldan vurulmak geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada sol koldan vurulmak gördüyseniz:

  • İyiyi kötüden ayırmadan hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada sol kolundan vurulmak sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada sol koldan vurulmak hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına işarettir.

Rüyada sol omzundan vurulmak çok hayırlı işlere imza atacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol bacaktan vurulmak maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sol tarafından vurulmak ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada sol ayaktan vurulmak sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol elden vurulmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada sol bacağından vurulmak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, umutlarının söneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments