Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, üzüntülerin daha da artacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü gördüyseniz:

  • Açık açık konuşmak veya fikir alışverişlerinde bulunmak kontrol edilmesi gereken durumların varlığını ortaya çıkartabilir.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, ödeme güçlü çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun veya koç görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine inanılır.

Rüyada deniz veya göl görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk veya horoz görmek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın veya para görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına delalettir.

Rüyada cin veya ruh görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments