Rüyada koyun veya koç görmek

Rüyada koyun veya koç görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun veya koç gördüyseniz:

  • Bazı konuları halletmesi ya da kontrolü ele alması için kimseyi beklemek zorunda değilsiniz.

Rüyada koyun veya koç görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine inanılır.

Rüyada koyun veya kuzu görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk veya horoz görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada sakal kesmek veya tümüyle gidermek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına rivayet eder.

Rüyada vişne veya kiraz görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada deniz veya su görmek mal edineceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, bir şeyden zarar görmeye delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments