Rüyada deniz veya göl görmek

Rüyada deniz veya göl görmek büyük başarılar kazanılacağına, düşman malından yemeye, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, büyük düşüneceğine, kazancının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada deniz veya göl gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada deniz veya göl görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göl veya deniz görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada su veya deniz görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz veya su görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada ateş veya yangın görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çaresiz durumlarda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada horoz veya tavuk görmek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına rivayet eder.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments